Választás 2014

Az LMP is minden körzetben indít egyéni jelöltet

"Ha valaki úgy érzi, hogy jól járt az Orbán-rendszerrel, szavazhat a nemzeti cinizmus rendszerére".

2014.01.20 19:38MTI

A Lehet Más a Politika (LMP) mind a 106 választókerületben indít egyéni jelöltet, a párt hétvégi kongresszusán véglegesíti országos listáját és hagyja jóvá az utolsó jelölteket - mondta Schiffer András, a párt társelnöke Veszprémben.

Világossá vált, hogy a magyar választók számára van választási lehetőség - mondta. "Ha valaki úgy érzi, hogy jól járt az Orbán-rendszerrel, szavazhat a nemzeti cinizmus rendszerére", de az emberek nyolcvan százaléka "nettó kárvallottja annak, ami ebben az országban történt" - fogalmazott. Közölte azt is, hogy felsorakoztak a 2002 és 2010 közötti időszak viaszbábúi, "láthattunk múlt kedden azt a panoptikumot, amiről egyszer már kemény ítéletet mondtak a magyar választók".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.