Budapest-Kaposvár gyorsabban

Használható az új Rippl-Rónai IC

Rippl-Rónai InterCity néven Budapest és Kaposvár között december 15-től új közvetlen vasúti járatot vehetnek használatba az utasok.

2013.12.15 15:17MTI
http://www.freedigitalphotos.net

A Keleti pályaudvaron tartott vasárnapi járatindító ünnepségen Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója kiemelte: a Zágrábba tartó új nemzetközi járat részeként közlekedő vonattal újjáéled a közvetlen vonatkapcsolat Budapest és Kaposvár között.

Szita Károly, Kaposvár polgármestere megköszönte a vasúttársaságnak, hogy hosszú idő után meghallotta kérésüket és közvetlen vasúti eljutást tesz lehetővé átszállás nélkül Kaposvár és Budapest között, felújítja a Dombóvár-Kaposvár vasúti pályát, és elvégzi a kaposvári vasútállomás rekonstrukcióját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.