Tarifák

Sem a vasút, sem az úthasználat nem drágul

Az NFM a közszolgáltatási személyszállítás költségeit a közlekedési társaságok hatékonyságának növelésével, a szervezeti struktúrák egyszerűsítésével, a vezetői létszám csökkentésével faragja le.

2013.12.03 07:39MTI

Nem változnak a vasúti és az úthasználati tarifák januártól - írja a Napi Gazdaság keddi számában.

A lap idézi a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) válaszát, eszerint a tárca a közszolgáltatási személyszállítás költségeit a közlekedési társaságok hatékonyságának növelésével, a szervezeti struktúrák egyszerűsítésével, a vezetői létszám csökkentésével faragja le, így nem tervez változást januártól a vasúti személyszállítás tarifáiban és az úthasználat után fizetendő díjtételekben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.