Bűntény?

Holttest a vasúti sínek között

Holttestet találtak a vasúti sínek között Kaposvárnál, emiatt akár félórás késésekre is számítani lehet a Dombóvár-Gyékényes vasútvonalon.

2013.11.22 21:35MTI

Kaposvár és Kaposmérő között egy ismeretlen holttestét találták a sínek között. A rendőrségi helyszínelés végéig az érintett szakaszon nem közlekedhetnek a vonatok. Emiatt néhány esti vonat helyett Kaposvár-Kaposmérő között autóbuszok szállítják az utasokat.

Az átszállások miatt a vasútvonalon 20-30 perces késések alakulhatnak ki - írta a Mávinform.

Kitértek továbbá arra, hogy a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonal Balástya és Szatymaz közötti szakaszán sikerült megjavítani a korábban meghibásodott biztosítóberendezést. Így a késések fokozatosan csökkennek, az eredeti menetrend rövidesen helyreállhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.