A reggeli órákban

Gázolt a vonat Bajánál

Halálra gázolt egy embert egy személyvonat a bajai vasútállomásnál. A reggeli órákban Baja és Bátaszék között nem közlekedtek a vonatok.

2013.11.21 08:55MTI

Csütörtökön kora reggel gázolt el egy embert egy személyvonat a bajai vasútállomásnál. A vonat alá került ember azonnal meghalt. A baleset miatt Baja és Bataszék között szünetelt a vonatközlekedés, az utasokat autóbusszal szállították volna a két állomás között, de a pótlóbusz lerobbant.

Másfél órás kényszerszünet után, a helyszínelés végeztével megindulhatott a vonatközlekedés Baja és Bátaszék között. A Gemenc expressz két részben, két motorvonat-szerelvénnyel, hosszabb menetidővel közlekedik.

A késések enyhítésére a vasúttársaság Bátaszékről elindított egy motorvonatot a Gemenc expressz menetrendjében. A Gemenc expressz Bajáról induló utasai az eredeti motorvonattal jutnak el a fővárosba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.