Sok a sérült

Brutál vasútbaleset New Yorkban

Hétből öt vasúti kocsi futott le a sínről, többen meghaltak, az utasok bent ragadtak, a kisiklott szerelvény egy része egyenesen a Harlem-folyóba érkezett egyes hírek szerint. VIDEÓ!

2013.12.01 15:22ma.hu

Legalább négyen meghaltak és közel ötvenen megsebesültek, mikor a Grand Central állomás felé tartó Metro-North vonat egy élesebb kanyarban kisiklott vasárnap Bronx déli részén. Egyes hírforrások szerint a kocsik egyenesen a folyóba száguldottak, ám a rendőrségi források cáfolták ezeket az értesüléseket, hivatalos közleményt azonban még nem adtak ki a balesetről. 130 tűzoltó dolgozik a helyszínen. Az egyik szemtanú, aki fej és nyaktáji sérüléseket szenvedett, azt állítja, hogy a vonat túl gyorsan ment ahhoz képest, mint szokott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.