Elnyernék a magyar kormány támogatását

Brazil alelnök: Brazília leginkább a technológiai fejlesztések iránt érdeklődik Magyarországon

Brazília leginkább a technológiai fejlesztések iránt érdeklődik Magyarországon, főként a mezőgazdaság és a halászat területén - nyilatkozta a brazil alelnök újságíróknak csütörtökön Budapesten.

2013.06.06 17:32MTI

Michel Temer elmondta: a brazil kormány szeretné, ha a magyar állam támogatná Brazíliát abban, hogy a dél-amerikai ország az ENSZ Biztonsági Tanácsának állandó tagjává válhasson, és hogy Sao Paulo elnyerje a 2020-as világkiállítás rendezési jogát. 

A brazil alelnök az MTI kérdésére elmondta, az országában az elmúlt években végbement jelentős fejlődés egyik alapvető eleme, hogy "olyan környezetet teremtettünk, amely politikai és intézményi szempontból biztonságot jelent a befektetőknek, és ezzel vonzóvá teszi Brazíliát".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.