Együtt 2014-PM

Félreértés áll a Papcsák-ellenes koalícióról szóló hír mögött

Az Együtt 2014 alapítói között lévő Magyar Szolidaritás Mozgalom egyik helyi aktivistájának magánakciójáról van szó, amelyet nem egyeztetett az Együtt 2014-PM vezetőségével.

2013.04.28 12:28MTI

Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség szerint félreértés áll a "zuglói koalícióról" szóló hír mögött - közölte a szervezet. Az Együtt 2014-PM sajtóosztályán az MTI-nek azt mondták, hogy egy helyi aktivista magánakciójáról van szó.

A XIV. kerületben egy szombati sajtótájékoztatón jelentették be, hogy együttműködési megállapodást írtak alá az MSZP, az Együtt 2014 és a Demokratikus Koalíció (DK) zuglói képviselői. A bejelentés szerint a jövőben összefogva kívánnak fellépni Papcsák Ferenc fideszes kerületi polgármesterrel és a városrész kormánypárti vezetőivel szemben.

Az Összefogás Zuglóért elnevezésű nyilatkozatot az MTI tudósítójának jelenlétében, a Demokratikus Koalíció nevében Árpási Zoltán, az MSZP nevében a párt zuglói szervezetének vezetője, Tóth Csaba szocialista országgyűlési képviselő, valamint harmadikként Fekete Judit szignálta. Utóbbit a helyszínen úgy mutatták be, mint aki az Együtt 2014 XIV. kerületi szervezetének nevében jár el és ilyen minőségében is írta alá a nyilatkozatot.

Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vasárnapi közleményében azt írja, hogy a "koalícióról" szóló hírt nem tudják megerősíteni, ami mögött egy félreértés állhat.

Rácz Krisztina, a választási szövetség sajtóosztályának munkatársa az MTI-nek ezt azzal egészítette ki, hogy az Együtt 2014 alapítói között lévő Magyar Szolidaritás Mozgalom egyik helyi aktivistájának magánakciójáról van szó, amelyet nem egyeztetett az Együtt 2014-PM vezetőségével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.