Lemondatnák

Fidesz: magukat cáfolják a Papcsák Ferencet vádoló szocialisták

A Fidesz szerint a szocialisták saját korábbi cselekedeteiket cáfolják akkor, amikor lemondásra szólítják fel Papcsák Ferenc (Fidesz-KDNP) zuglói polgármestert.

2013.03.22 14:06MTI

A kormánypárt MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében Török Zsolt, az MSZP szóvivőjének délelőtti sajtótájékoztatójára reagált így, amelyen az ellenzéki politikus Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) miskolci városvezető mellett Papcsák Ferenc lemondatását szorgalmazta, mondván, a fideszes országgyűlési képviselő részt vett a Jobbik március 15-i ünnepségén.
 
A Fidesz tájékoztatásában kiemeli: nem ők, hanem az MSZP képviselői nyújtottak be korábban többször is közös parlamenti indítványt a jobbikos Vona Gáborral és Gyöngyösi Mártonnal. Mindezek alapján lemondásra szólítják fel Mesterházy Attila frakcióvezetőt és a szintén szocialista Steiner Pált, akik több közös indítványt jegyeznek az említett jobbikos képviselőkkel. Az MSZP pénteki nyilatkozatával saját korábbi cselekedeteit cáfolja meg - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.