Időközi

Polgármestert választanak vasárnap Jászszentlászlón

A tisztségért Bálintné Bajnóczi Edit, a Fidesz-KDNP-Nemzeti Fórum közös jelöltje, valamint Nagy András független jelölt verseng.

2013.04.05 11:43MTI

Polgármestert választanak vasárnap a Bács-Kiskun megyei Jászszentlászlón a település korábbi vezetőjének lemondása miatt.

Valentovics Beáta, a helyi választási iroda vezetője pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a polgármesteri tisztségért Bálintné Bajnóczi Edit, a Fidesz-KDNP-Nemzeti Fórum közös jelöltje, valamint Nagy András független jelölt verseng. A 2600 lakosú település 2144 szavazásra jogosult polgára reggel hat és este hét óra között adhatja le voksát két szavazókörben.

Az időközi választásra azért van szükség, mert Kiss Melinda (Fidesz-KDNP-Nemzeti Fórum) korábbi polgármestert kinevezték a Kiskunmajsai Járási Hivatal vezetőjének, és mivel új állása összeférhetetlen korábbi megbízatásával, 2013. január 30-i hatállyal lemondott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.