Jozef Rohácot tettesként kezeli a rendőrség

Kihallgatták az Aranykéz utcai robbantás fő gyanúsítottját

Gyanúsítottként hallgatta ki az Aranykéz utcai robbantással kapcsolatban Jozef Rohácot a Nemzeti Nyomozó Iroda. A férfit nem először vették vallatás alá, korábban a Fenyő-gyilkosságban is az ő neve merült fel vádlottként.

2013.03.04 20:10MTI

A nyomozók szerint 1998-ban P. Tamás megrendelésére Jozef Rohác robbantott fel egy Polski Fiatot Budapest belvárosában - hangzott el az M1 Híradójában. A merényletben négy ember halt meg, köztük az olajügyeket jól ismerő és a rendőrséggel korábban együttműködő - Boros Tamás néven ismert - Boros József Károly vállalkozó.
   
Fülöp Tamás ügyvéd a hírműsorban elmondta, "tettesi minőségében gyanúsították meg", nyereségvágyból, több ember ellen és sok ember életét veszélyeztető módon elkövetett emberöléssel kapcsolatosan közöltek vele gyanúsítást.
   
A szlovák férfit gyanúsítják Fenyő János médiavállalkozó 1998. február 11-ei megölésével is. Abban az ügyben már korábban kihallgatták - mondták a híradóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.