Indokolás nélkül átszállították

Jozef Rohácot új fegyintézetbe vitték át

Jozef Rohácot nemrég indokolás nélkül átszállították egy másik, Budapesttől több száz kilométerre lévő új, biztonságosabb fegyintézetbe.

2012.07.19 07:56MTI

A Magyar Nemzet közlése szerint átszállítása után napokkal a Nemzeti Nyomozó Iroda az Aranykéz utcai robbantás megrendelésével gyanúsította meg Portik Tamást. Az ő letartóztatásáról döntő határozat pedig kiadta a Rohác elleni újabb elfogatóparancsot, ami az ellene szóló újabb kiadatási kérelem alapja, ugyancsak az Aranykéz utcai robbantás miatt.

A lap emlékeztetett, a Fenyő János médiavállalkozó megölésével gyanúsított Jozef Rohác egyik tavalyi előzetesének meghosszabbítását elrendelő határozat indoklásában a bíró kijelentette: a férfi biztonsága még a legszigorúbb börtönkörülmények között sem garantálható, illetve hogy a Fenyő-ügy vizsgálatát jelenleg is aktívan próbálják megakadályozni befolyásos érdekcsoportok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.