Kit vett észre a pincér?

Látták Rohácot az Aranykéz utcai robbantáskor?

Újabb, eddig feltáratlan, nagy vihart kavart bűncselekmény is megoldódhat a Jozef Rohác elleni eljárásban.

2011.05.19 07:18MTI

A napokban jelentkezett egy szemtanú, aki állítása szerint látta a szlovák férfit a robbantás helyszínén az 1998-as merénylet idején - erről tudósít a Magyar Nemzet.

A tanú beszámolóját a lap állítása szerint a Nemzeti Nyomozó Irodához köthető, pontosan meg nem nevezett forrásuk sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta.


A lap szerint a tanú a rendőrség egyik volt operatív tisztjével osztotta meg értesüléseit, aki az ORFK-hoz irányította a robbantás idején a környéken pincérként dolgozó férfit. A Magyar Nemzet szerint a tanú eddig azért nem számolt be információiról a nyomozóknak, mert félt, hogy az elkövetők kideríthetik, hogy ki ő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.