Fővárosi Közgyűlés

MSZP: keserű kiszámíthatatlanság a budapestiek karácsonyi ajándéka

Az MSZP szerint a budapesti diákok, tanárok, szülők karácsonyra keserű kiszámíthatatlanságot kaptak ajándékba.

2012.12.21 10:52MTI

Horváth Csaba, az MSZP frakcióvezetője a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülése előtt pénteken azt mondta, egyetlen biztos pont van: semmit nem tudni az iskolák államosításáról, a diákok, szülők érdekeit figyelmen kívül hagyva a teljes bizonytalanságba taszítja a szektor dolgozóit.

Semmit nem tudni arról sem, hogy ki és milyen garanciák mellett biztosítja majd az iskolák működését, az oktatás minőségét. Horváth Csaba szerint az elmúlt hetek eseményeinek tükrében kijelenthető: felelőtlen és bizonytalan kormányzati intézkedések következménye, hogy az állampolgárok a saját kezükbe veszik a saját sorsuk irányítását.

A közgyűlés napirendjén szerepelt az a napirendi pont, amely a nemzetiségi többcélú oktatási intézmények fenntartásáról szól - e szerint a főváros visszavonja a szétválasztásukról szóló korábbi döntését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.