Akciót hirdetett egy sípálya

A világvége után ingyen síelhetünk Svájcban

Ingyen síelhet bárki december 22-én, egy nappal a maják által állítólag megjósolt világvége után, a sípálya vezetősége szerint mindenképp megéri akciózni, akár bekövetkezik a vég, akár nem.

2012.12.03 09:29ma.hu

Ingyenes belépést kínálnak a svájci Crans Montana sípályáján a tulajdonosok és vezetők, igaz, csak egy napig, de annak különleges jelentősége van. A maja jóslatok értelmezése alapján az utóbbi hónapok, de legfőképp hetek egyik központi témájává vált, hogy vajon tényleg vége lesz-e a világnak december 21-én vagy sem.

Ezt a hullámot lovagolta meg a téli sportok egyik fellegvára is, mondván: teljesen mindegy, hogy hiszünk-e a jóslatban vagy sem, mindenképp érdemes akciót tervezni. "Ha tévednénk és a világ mégis valóban véget ér, akkor rosszabbul biztosan nem járunk. De ha igazunk van és folytatódik az élet, akkor lesz okunk az ünneplésre" - vélte Danielle Mayor, a sípálya szóvivője.

A nevezetes naphoz egyébként máris számtalan akció és ajánlat kapcsolódik, egyesek állatmegőrzőket nyitnak a házikedvenceknek az apokalipszis utáni időkre az aggódó gazdik megnyugtatására, mások túlélőcsomagokat kezdtek árulni, a magyaroknak pedig néhány napja az egyik ismert stand-up színház ajánlotta fel, hogy amennyiben a világvége miatt elmaradnának a december végére tervezett előadások, akkor a jegyeket visszaváltják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.