Már az apokalipszisre készül az autós

Nem fizet bírságot, mert úgyis jön a világvége

Értelmetlennek tartja a rá kirótt közlekedési bírságot egy orosz férfi, mondván, nyolc héten belül úgyis itt a világvége, akkor meg minek fizessen?!

2012.10.30 17:29ma.hu

Egyre többen készülnek már a maja jóslatokból kiolvasott világvégére, köztük az az orosz férfi is, aki úgy döntött, esze ágában sincs befizetni a rá kirótt közlekedési bírságot, hisz kevesebb mint nyolc hét múlva úgyis véget ér minden, akkor meg mi értelme fizetni? Véleményét egy 10 oldalas fellebbezésben közölte a kemerovói bírósággal, kifejtve, hogy a december 21-i apokalipszis miatt ő inkább eltekintene ettől a befizetéstől.

Arra nem adott magyarázatot, hogy ha úgyis vége a világnak, akkor miért ragaszkodik a pénzéhez ennyire, de mint a kerületi ügyész fogalmazott: "azt hiszi, hogy ha az emberek kedvesebbé válnának egymással és eltekintenének az adósságoktól, akkor nem következik majd be a világvége".

Az austriantimes.at című osztrák hírhonlap közlése szerint a bíróság elnapolta a beadvány elbírálását... - december 22-ig, amikor újra felszólítják majd az autóst a fizetésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.