A New York-i járaton lett rosszul

Szívinfarktust kapott egy férfi a Turkish Airlines Budapestről induló gépen

Kényszerleszállást hajtott végre a Turkish Airlines Boeing 777-es típusú repülőgépe a Liszt Ferenc-repülőtéren.

2012.09.24 20:03MTI

Az airportal.hu légi szakmai oldal úgy tudja, hogy egészségi kényszerhelyzet miatt szakította meg útját Isztambul és New York között a repülő.

Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője az MTI kérdésére elmondta: a manőver zökkenőmentesen zajlott le. A gyanú szerint egy 70 év körüli férfinak szívinfarktusa volt, ezért volt szükség a kényszerleszállásra - jegyezte meg.

Hardy Mihály hozzátette: egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor indul újra útjára a repülőgép Budapestről New Yorkba.

A többi Budapestre érkező járatot, így a Brussels Airlines brüsszeli, az Aer Lingus dublini, az Air France párizsi és a Jet2 manchesteri járatát is várakoztatta a légi irányítás, így késve szálltak le Budapesten.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.