A telefonálót letartóztatták

Bombariadó miatt hajtott végre kényszerleszállást egy kínai gép

Bombafenyegetés miatt kényszerleszállást hajtott végre egy kínai gép, a hatóságok pedig őrizetbe vették azt férfit, aki telefonon azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a járatot.

2012.09.02 07:49MTI

A 29 éves férfit a dél-kínai Tungkuan (Dongguan) városának egyik szállodájában vették őrizetbe, miután lenyomozták hívását. A férfi beismerte, hogy csütörtökön arról értesítette telefonon a sencseni (Shenzhen) repülőteret, hogy pokolgép van az Air China légitársaság egyik belföldi járatának fedélzetén.
 
A fenyegetés miatt a gépnek háromnegyedórával az indulás után kényszerleszállást kellett végrehajtania Vuhan (Wuhan) repülőterén. A hatóságok átvizsgálták a gépet, de nem találtak rajta robbanószerkezetet. Az eset egy nappal az után történt, hogy az Air China New Yorkba tartó gépének vissza kellett fordulnia Pekingbe egy hasonló fenyegetés miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.