Még kivitelezőt sem talált az állam

Jobbik: felháborító az ócsai lakópark építésének késlekedése

A Jobbik szerint felháborító, hogy a határidő többszöri módosítása ellenére sem lehet továbbra sem tudni, mikor kezdődhet meg a legrosszabb helyzetben lévő devizahiteleseken segítő ócsai lakópark építése, hiszen még kivitelezőt sem talált az állam.

2012.08.17 13:39MTI

Z. Kárpát Dániel hangsúlyozta: sem az árfolyamgát, sem pedig a Nemzeti Eszközkezelő nem képes a devizahitelesek helyzetét tömegesen rendezni.

Hozzátette azt is, hogy lassan eléri az ezermilliárd forintot a 90 napon túl lejárt tartozás, az ebbe a körbe tartozók pedig nem vehetik igénybe az árfolyamgát lehetőségét.

Z. Kárpát Dániel kiemelte: azonnali, megoldandó problémáról van szó, ezért a kormánynak érdemi megoldásokat kellene felmutatnia a devizahitelesek megsegítése érdekében.

A Jobbik szerint ilyen megoldás lehetne az országban található elhagyatott házak és telkek egy forintért történő étékesítése a devizahitelesek számára.

A Népszabadság és a Napi Gazdaság kedden írt arról, hogy eredménytelenül zárult az ócsai szociális lakásépítésre és a kapcsolódó infrastruktúra kivitelezésére kiírt közbeszerzési eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.