Botrányos állami földügyek?

Az LMP menesztené Fazekas Sándort

A vidékfejlesztési miniszter menesztését sürgeti az LMP, a párt szerint Fazekas Sándor távozására "a botrányos állami földügyek" mellett "a környezet- és természetvédelmi intézményrendszer szétzilálása, a nemzeti parkok kivéreztetése, a vízügy szétszabdalása" is indokként szolgál.

2012.05.16 10:24MTI

Az ellenzéki párt közleményében azt írta, a tárcavezető a legfontosabb vidékfejlesztési feladatokat elbliccelte és átverte a családi gazdálkodókat. A Fidesz a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet segítségével "saját holdudvarának építésére, új földesuraik lekenyerezésére" használja a földbérletpályázatokat - írták.
   
Az LMP szerint Fazekas Sándor a földvásárlási moratórium lejárta miatt is kulcsfontosságú földtörvény társadalmi vitájából is gúnyt űz, hiszen a tervezet szövege ismeretlen, a gazdálkodók és szakmai szervezetek csak a "hangzatos kormányzati lózungokat" és az utolsó pillanatban kiküldött kérdőíveket vitathatják meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.