Tele minden parlamenti párt kasszája

Nyereséggel zárta a 2011. évet az LMP is

Mintegy 284 millió forint bevételről és csaknem 143 millió forint kiadásról számolt be a Lehet Más a Politika (LMP) 2011-es gazdasági évről készített és a Hivatalos Értesítőben megjelent jelentésében.

2012.05.09 09:35MTI

A tavalyi évet mintegy 140 millió forintos plusszal zárta az ellenzéki párt, tagdíjbevételei 4 millió forintot tettek ki, az állami költségvetésből 249 millió forinthoz jutott; adományokból 11 millió folyt be a pártkasszába, az "egyéb bevétel" 19 millió forint volt.
   
Az LMP működési kiadásai több mint 84 millió forintot emésztettek fel, eszközbeszerzésre egy, politikai tevékenységre 25 millió forintot fordítottak, az egyéb kiadások összege mintegy 32 millió forintra rúgott tavaly.
   
A Hivatalos Értesítő korábbi számaiban megjelent beszámolókból kiderült, hogy a parlamenti pártok közül a Fidesz mintegy 130, az MSZP csaknem 73, a Jobbik 160, a KDNP pedig nagyjából 47 millió forintos többlettel zárta a 2011-es évet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.