Május 1-jétől az ország több pontján

Akcióba lendülnek a motoros, robogós mentők

Az idei évben is biztosítottak a motoros, robogós mentés feltételei Magyarországon.

2012.04.25 11:20ma.hu

Az Országos Mentőszolgálat május 1-től az ország négy pontján indít mentőmotort a bajbajutottak érdekében, a fővárosban pedig az Országos Mentőszolgálat és a Főnix Mentőrobogós Szolgálat egy-egy robogója végzi a nyári időszakban az életmentő ellátást. A két keréken helyszínre érkező sürgősségi ellátók minden szükséges felszereléssel rendelkeznek, riasztásukat a 104-es segélyhívások alapján az Országos Mentőszolgálat mentésirányító központjai végzik. A tavalyi évben a motoros mentők több mint 1300 esetben nyújtottak segítséget, eseteik között rosszullétek, balesetek, gyermekmentés és újraélesztések is szerepeltek.   
 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.