MTVA

Auth Magda rosszul lett, kórházba szállították

A hallgatók nem értették, miért viselkedett meglehetősen furán, sokak szerint alkoholt ivott, azért beszélt félre.

2012.04.09 17:09MTI

Auth Magda hírolvasó-bemondó rosszulléte miatt hibásan hangzottak el a Vasárnapi Újság című műsor hírei az MR1-Kossuth Rádióban; a bemondónő munkavégzés közben, a mikrofon mögött lett rosszul, majd kórházba szállították - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatósága hétfőn.

Közleményükben határozottan cáfolják azt az interneten terjedő híresztelést, amely azt állítja, hogy a hírfelolvasó alkoholos befolyásoltság alatt volt.

Ismertetésük szerint a munkatársak intézkedésének köszönhetően Auth Magdát kórházba szállították, gyógykezelése jelenleg is tart. A család kérésére állapotáról további információkat nem közölnek.

Auth Magda bemondónő hangja jól ismert a közszolgálati rádióhallgatók számára, több évtizede hallható a Magyar Rádió csatornáin, megszámlálhatatlan hangfelvétel és műsor fűződik nevéhez. Az MTVA Auth Magdának jobbulást kíván, és kéri a média világát, hogy egyik kollégájuk betegségéből a továbbiakban ne csináljanak pletykát, bulvárhírt a valóság ismerete nélkül - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.