Tatyjana Limanovának a lába sem érte a földet

Jól beintett Obamának az orosz bemondónő - ki is rúgták

Kirúgták Tatyjana Limanova orosz tv-bemondónőt, aki élő adásban középső ujjat mutatott, mikor Barack Obama amerikai elnök nevéhez ért.

2011.11.24 16:41MTI

Az orosz REN TV november 14-i délutáni hírblokkjáról készült kínos képsorok az egész világot bejárták, kellemetlen helyzetbe hozva a magánadót, amelyhez 120 millió orosz nézőnek van hozzáférése.

A Vlagyimir Putyin orosz kormányfőhöz közel álló REN TV vezetői csütörtökön elmondták, hogy búcsút mondanak Limanovának, akinek tette "elfogadhatatlan" és "a szakma szabályaival ellentétes" volt. Az orosz tv-csatorna ugyanakkor hozzátette, hogy a bemondónő a kézmozdulatot nem Obamának, hanem a stúdióban tartózkodó munkatársainak szánta, és annak semmi köze nem volt az általa éppen felolvasott hírhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.