Áramkimaradás történt

Egy napra bezárt a Magyar Nemzeti Múzeum

Üzemzavar miatt áramszünet volt szerda délelőtt Budapest VIII. kerületének nagy részén, és ennek következtében a reggeli nyitás után be kellett zárni a Magyar Nemzeti Múzeumot.

2012.02.29 12:36MTI

Kesik Gabriella, a múzeum főosztályvezetője arról tájékoztatott, hogy a technikai hiba miatt a nap folyamán már nem nyitnak ki, így az intézmény kiállításait csütörtöktől látogathatják az érdeklődők.
   
A Budapesti Elektromos Művek Nyrt. közlése szerint a műszaki probléma Józsefváros több utcáját is érintette, de a hibát még a déli órák előtt sikerült elhárítaniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.