Bodrogi József egészségügyi közgazdász a vezető

Miniszteri biztos irányítja a Semmelweis Terv végrehajtását

Bodrogi József egészségügyi közgazdász miniszteri biztosként irányítja a Semmelweis Terv végrehajtásának folyamatát.

2011.11.25 14:59MTI

Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter 2011. november 6-tól hat hónapra Bodrogi Józsefet nevezte ki a Semmelweis Terv végrehajtásának koordinálásáért felelős miniszteri biztossá.
   
A szombattól hatályos rendelet szerint a miniszteri biztos feladatai között koordinálja az egyes döntések előkészítését és megvalósítását, megszervezi a szükséges egyeztetéseket és gondoskodik azok lefolytatásáról, szakmailag támogatja a társadalombiztosítási rendszert érintő gazdasági stratégiai döntés-előkészítő munkát, valamint közreműködik a szükséges gazdaságpolitikai döntések előkészítésében.
   
A miniszteri biztos tevékenységét a nemzeti erőforrás miniszter az egészségügyért felelős államtitkár útján irányítja. A miniszteri biztos helyettes államtitkári illetményre és juttatásokra jogosult - olvasható az utasításban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.