M. Lengyel László ült a székbe

Új ügyvezetője van a Sajtószakszervezetnek

Új ügyvezető társelnököt választott a Sajtószakszervezet rendkívüli kongresszusa pénteki ülésén; az új vezető M. Lengyel László, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap munkatársa.

2011.10.14 17:47MTI

A rendkívüli kongresszust azért kellett összehívni, mert Tripolszky László, a szakszervezet eddigi ügyvezető társelnöke lemondott tisztségéről.
   
A távozó ügyvezető beszámolójában elmondta, hogy az elmúlt két évben sikerült gyarapítani a szakszervezet ingatlanvagyonát, így most már egy saját budapesti központi irodával rendelkezik a szervezet, továbbá Jászszentandráson négyapartmanos új üdülőépület, Balatonszemesen pedig ugyancsak egy új apartman szolgálja a szakszervezeti tagok és a sajtóban dolgozó kollégák nyári és téli pihenését.
   
Az új ügyvezető a bizalom mellé kérte a szakszervezet minden tagjának együttműködését, a közös gondolkodást és cselekvést, mert ezekből fakadhat csak az erő, amire szavai szerint most a legnagyobb szüksége van a szakszervezetnek.
   
A Sajtószakszervezet elnöki tisztét továbbra is F. Kováts Éva tölti be, aki zárszavában arra hívta fel a figyelmet, hogy minden lehetséges eszközzel erősíteni kell a szakszervezeti szolidaritást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.