A független demonstrációk mellett a párt

A Jobbik szerint az MSZP lejáratja a szakszervezetek követeléseit

Bertha Szilva közölte: a Jobbik szerint csak politikailag független demonstrációkkal lehetne megfelelő nyomást gyakorolni a kormányra és elérni a szakszervezetek által kitűzött célokat.

2011.09.30 14:16MTI

A jobbikos országgyűlési képviselő sajnálatosnak nevezte, hogy az MSZP, élén Mesterházy Attila pártelnökkel "minden civil, vagy szakszervezeti megmozdulásra rátelepszik és megpróbálja kisajátítani", ahogyan azt tette a csütörtöki budapesti demonstrációval is.    

Bertha Szilvia szerint ez a "politikai haszonlesés" az egész rendezvény és a szervező szakszervezetek célját - hogy minél nagyobb tömeg erejével gyakoroljanak nyomást a kormányra - figyelmen kívül hagyja és tönkre is teszi.    

A Jobbik komoly hibának tartja a demonstráció szervezői részéről, hogy nem teszik a rendezvények előtt teljesen nyilvánvalóvá és egyértelművé, hogy politika- és pártsemleges demonstrációt akarnak.     Bertha Szilvia hozzátette: a Jobbik is teljes mértékben egyetért a csütörtökön megindult demonstráció sorozat céljával, mégsem vett részt a rendezvényen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.