Szijjártó szerint kivédhetők az euróválság hatásai

Újjászervezi Magyarországot a kormány

Szijjártó Péter szerint hiába a "szocialisták beteges ragaszkodása a megszorításokhoz", a kormány azok helyett Magyarország újjászervezésével védi ki az euróválság hatásait.

2011.08.31 17:51MTI

A miniszterelnök szóvivője közleményében Mesterházy Attila szerdai sajtótájékoztatójára reagált, amelyen az MSZP elnöke úgy fogalmazott, "hazudjon bármit a kormány", a rendszerváltás óta eltelt időszak legbrutálisabb megszorításaira kell felkészülnie az országnak.
   
Szijjártó Péter ezzel szemben arra hívja fel a figyelmet, hogy az "emberek véget vetettek az ország kudarcáért nagymértékben felelős megszorítások politikájának", a kormány pedig tovább csökkenti a Gyurcsány-korszakban bűnös módon megnövelt államadósságot.

A kabinet elkötelezett a munkahelyteremtés mellett és megvédi a szocialisták által magukra hagyott devizahiteles családokat - hangsúlyozza a kormányfő szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.