Mesterházyék megmondják

Oktatási kerekasztal létrehozására szólít az MSZP

Oktatási kerekasztal létrehozására szólítja fel a kormányt az MSZP.

2011.08.29 15:10MTI

Mesterházy Attila pártelnök hétfői sajtótájékoztatóján azt szorgalmazta, hogy a kabinet állítsa le az oktatási rendszerrel összefüggő jogszabályok elfogadtatását, valamint a már folyamatban lévő intézkedéseit - így a forráskivonást és a pedagógusok óraszámának emelését - mindaddig, amíg a szocialisták elképzelése szerint a kormány, a pártok, az érdekképviseletek és a fenntartók képviselőiből, illetve szakemberekből álló nemzeti oktatási kerekasztal nem alakítja ki róluk az álláspontját.

Az MSZP elnök-frakcióvezetője kivizsgáltatná azt is, hogyan fordulhatott elő, hogy egyes önkormányzatok elköltötték az ingyenes tankönyvekre szánt állami pénzt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.