Közleményben ítélte el a fenyegetést

Mesterházy kiáll Lázár mellett

Az MSZP elnök-frakcióvezetője elítéli a Lázár Jánost, a vezető kormánypárt képviselőcsoportjának vezetőjét ért fenyegetést és bízik az ügy lelkiismeretes kivizsgálásában, mielőbbi tisztázásában.

2011.07.28 09:39MTI

Mesterházy Attila ezt közleményében tudatta.
   
"Az életveszélyes fenyegetés és az erőszak semmilyen megoldást nem adhat semmilyen problémára. A lehető leghatározottabban elítélem az olyan fenyegetéseket, amelyekkel politikusokat vagy családjukat, jelen esetben Lázár János frakcióvezető-társamat akarták megfélemlíteni, illetve cselekvésre kényszeríteni" - fogalmazott az ellenzéki politikus.
   
Mint írta, az erőszak erőszakot szül, beláthatatlan következményekhez vezet. "Ezért a mai viszonyok közepette, a mindennapok egyre elhatalmasodó erőszakos cselekedetei miatt - lásd a norvégiai tömegmészárlást, a szélsőséges erők térnyerését! - különösen fontosnak tartom, hogy semmilyen körülmények között senki ne veszítse el józan ítélőképességét" - közölte Mesterházy Attila, hozzáfűzve: bízik az ügy lelkiismeretes kivizsgálásában és mielőbbi tisztázásában.
   
A Központi Nyomozó Főügyészség terrorcselekménnyel fenyegetés miatt indított büntetőeljárást az ellen a nyugdíjas rendőr ellen, aki a rendvédelmi szervezetek demonstrációi idején megzsarolta Lázár Jánost, a Fidesz frakcióvezetőjét - közölte a hirado.hu kedden.

Mint írták, a gyanú szerint a férfi azzal fenyegette Lázár Jánost, hogy a gyerekeit sósavval leönti, ha nem vonja vissza a szolgálati nyugdíj szabályainak megváltoztatásáról szóló törvényjavaslatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.