Harrach szerint a pihenés mindenkire ráfér

Nem létező problémával küzd Lázár?

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője szerint Lázár János egy nem létező problémával hadakozik, a KDNP mindig is szövetségben és nem koalícióban gondolkodott.

2011.07.18 12:17MTI

Harrach Péter hétfőn, a Fidesz frakcióvezető nyilatkozatára reagálva azt mondta, a KDNP soha nem zsarolt, mindig együttműködött. Magyarország megújításának sikerét egyszer sem kockáztattuk - fogalmazott.
   
Az más kérdés, hogy világnézeti pártként az értékrendünkhöz ragaszkodunk, ezt eddig is tudomásul vette mindenki - tette hozzá. Lázár János ugyanis úgy nyilatkozott:"jó lenne, ha a KDNP szembenézne azzal, hogy ez nem egy koalíciós kormány. Eljött az ideje, hogy ezt fölmérjék. Ezzel mindent elmondtam".
   
Harrach Péter szerint a "túlfeszített parlamenti munka mindenkit megviselt, a nyári pihenés gyógyítja a frusztrált állapotot és annak minden következményét".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.