Hamarosan elektromos járműveket is piacra dobnak

Növeli a hibrid autók gyártását a Hyundai

A vállalat Szöulban bejelentette: a dél-koreai Hyundai Motor Group az energiatakarékos hibrid modellek gyártásának jelentős növelését tervezi.

2011.05.24 10:56MTI

A Hyundai Motor Group autógyártó a Hyundai Motor Co. és a Kia Motors Corp. holding vállalata.
   
"A csoport középkategóriás hibrid modellekből, közöttük a Kia K5 hibrid modellből összesen 28 ezer darabot tervez eladni az idén. A teljes hibrid értékesítési cél, a kisebb modellekkel együtt 30 ezer darab" - jelentette be a Hyundai egyik vezető szakembere a Hyundai Sonata modell hibrid verziójának hivatalos bemutatója alkalmából.
   
A Hyundai Motor Co. hat éves, vagy 120 ezer kilométeres garancia programot jelentett be hibrid modelljeire az eladások ösztönzése céljából.
   
A belsőégésű motor és villanymotor használatát kombináló meghajtással rendelkező hibrid modellek mellett a Hyundai a közeljövőben megkezdi üzemanyagcellás elektromos autók értékesítését is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.