Videón az új Alfa?

Kandi kamera: csak nem egy Alfa 159 GTA?

Hogy, hogy nem: valahogyan lefilmeződött egy Alfa Romeo, ami nagy valószínűséggel a 159 GTA - amiről még csak annyit sejthetünk, hogy van. A szakértők gyanúja szerint pedig egy 4,2 literes Ferrari-motor adja a hangját...

2008.03.29 08:07ma.hu

Németországban kapták le ezt a látványos Alfa 159-est, ami nagy valószínűséggel a GTA kivitelű darab. A kopoltyúk és a motorhang legalábbis erre enged következtetni - függetlenül attól, hogy hivatalos megerősítés még nincs a modellel kapcsolatban.

Így azt sem tudni pontosan, milyen motor lehet benne - a szakértők szerint nagy valószínűséggel egy 4,2 literes Ferrari-származék, uszkve 400 lóerős tartalékokkal. Ha ez tényleg az, ami, mindenképp ígéretes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.