Négy év garanciát ad az Alfa új járműveihez

Egészséges önbizalom: garanciát hosszabbít az Alfa

Aki teheti (és szeretné), most vegyen új Alfát: az olasz gyár ugyanis szimpatikusan egészséges önbizalommal most négy év garanciát ad minden újonnan eladott kocsihoz. Ezzel megduplázódott a vállalt garancia időtartama.

2008.01.10 14:00ma.hu

Négy éves garanciát vállal minden új kocsijára az Alfa Romeo - mostantól. Ezzel a futott kilométerek számára vállalt garancia 200 000 kilométerre ugrott fel. A garancia áll a már kifizetett, a részletre vásárolt, és a lízingelt járművekre is, bár a kompakt Alfa 147-re (Németországban legalábbis) speciális banki finanszírozáshoz kötött.

Eddig a legtöbb modellre csak két év garanciát vállalt a gyártó - vagy nagyon merész lett a cég, vagy tényleg bíznak magukban. Szinte mindegy, az opció mindenképp kellemes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.