Fúj, előítéletek!

Bizonyíték: a pasikat nem csak a csajok és a verdák érdeklik - felnőtt tartalom!

Hölgyeim, jó hírünk van. Megtaláltuk a férfit, akit nem izgatnak fel a drága kocsi mellett aligruhában vonagló hölgyek. És semmi rosszra nem kell gondolni az okokat firtatva. Igaz, a helyzet csak majdnem tökéletes, de akkor is...

2008.03.13 13:40ma.hu

Hősünket egy autókiállítás sem hatja meg: hiába ácsorognak a közvetlen közelében alulöltözött csinos lányok egy pompás kocsi mellett, ő nem foglalkozik velük. Mégis, igazi férfi: azzal a testrészével van elfoglalva, amit a neves eloooado, Fekete Pákó is gyakorta emleget, és saját gyermeke esetében is kiemelten fontosnak tart.

Egy apró gond van, de lehet ellendrukkolni: nem kizárt, hogy ezt a nem übermacho hozzáállást kinövi, s későbben ő is a szokásos pimasszá lesz. Azt már most gyanúsan jól tűri, hogy egy fiatal nő csak vele foglalkozik...


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.