Tülköltek az Imperial Starsnak

Koncert bénította meg az autópálya forgalmát

Őrizetbe vették egy amerikai rockbanda valamennyi tagját, mert koncertjükkel megbénították egy Los Angeles-i autópálya forgalmát.

2010.10.13 18:13MTI

A Sunset Boulevard közelében kedd délelőtt féltizenegykor a 101-es autópályán keresztbe fordult egy kamion, amelyet az Imperial Stars rockbanda logója díszített, és megbénította négy vagy öt útsáv forgalmát.

A gépkocsi vezetője a slusszkulcsot kivéve egy másik autóval távozott a helyszínről.

A rockbanda három tagja felmászott a kamion tetejére és elkezdett zenélni - közölte a kaliforniai autópálya-rendőrség szóvivője. A rögtönzött koncert miatt másfél kilométernyi kocsisor alakult ki.

A zenészeket őrizetbe vették forgalom akadályoztatása címén, a kamiont csak dél körül tudták elvontatni. A rockegyüttes egyik slágere a Traffic Jam 101 című szám, az együttes honlapja szerint a dalból származó bevételeket hajléktalan gyerekek megsegítésére fordítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.