Bejött a régi-új koncepció

Félelmetes ragadozó az új Nissan Navara!

A társadalom nagy része nincs hozzászokva ahhoz, hogy egy ekkora test ekkora erővel mozog.

2010.10.13 11:38autolabor.hu

Miután az előző Navarát eléggé lestrapáltuk azzal, hogy egy unalmasnak induló vasárnap délutánon elástuk az iszapban, megbecsülve a Nissan nagylelkűségét, hogy az új Navarát is odaadták nekünk tesztelésre, a tízmilliós járgánnyal már aranyként bántunk. Nemhogy patak közelébe nem merészkedtünk vele, de még egy padkára sem szívesen álltunk fel. Így az új Navara terepezési képességeit mi csak papíron ismerjük, azt azonban, hogy milyen hatást gyakorol a társadalomra, első kézből tapasztaltuk meg.

Az új Navarát már kétféle erőforrással, a 2.5 literes dCi turbódízellel és az új, 3.0 literes V6-os turbódízellel kínálja a Nissan. A modellt számtalan felszereltséggel rendelhetjük, az FE-től az XE, SE, LE felszereltségi szinteken át egészen a Platinumig. Ez a legextrább, amelyben szinte minden benne van.

Az autolabor.hu ezzel a felszereltséggel, metálfénnyel, egy élőképes tolatókamerával dolgozó, érintőképernyős navigációs rendszerrel, és a gyengébbik, ám így is kegyetlenül erős 2.5-ös dízellel kapták a tesztautót. Az autó méreteiről nem kell különösebben szót ejteni, hiszen mindenki látott már Navarát.

Sokan az utak királyának becézik, robosztus külleme okán pedig egyfajta szimbólum lett az összkerekes izomautók családján belül. A Navara külsőleg nem sokat változott az évek alatt, a fényszórók, a felépítmény, a fülke kialakítása, a hűtőrács, minden egytől egyig ugyanaz. De minek is változtatni valamin, ami egyszer már bejött?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.