Hamar népszerű lett

A Nissan Navara R-Black népszerű lett Magyarországon is

A Nissan Navara volt 2007-ben a legsikeresebb pick-up kategóriájában egész Európában és Magyarországon is. Úgy tűnik ez a folyamat 2008-ban is folytatódik.

2008.07.18 09:17ma.hu

Európában összesen 46 036 Navarát értékesítettek – ami azt jelenti, hogy minden negyedik eladott pick-up Navara volt - míg Magyarországon 1 152 gépkocsi lelt gazdára. 

Számos oka van a Navara hihetetlen sikerének, többek között a kategória egyik legerősebb motorja a legmagasabb nyomatékkal, a szabadidő-autókra jellemző kényelem, a kiemelkedően magas felszereltségi szint valamint a stílus és a funkcionalitás. 

A Navara sikerén felbuzdulva a Nissan létrehozott egy speciális verziót Navara R-Black néven. Az R-Black tartalmazza a Navara SE modell tulajdonságainak többségét, miközben számos egyéb látványelemet kínál a vásárlóknak, ami tovább hangsúlyozza a Navara szabadidő-autó tulajdonságait. 

Mint például a kétszínű bőrkárpit az autóban (a kéziféket és a sebváltókart is magába foglalva), valamint fontos, hogy a Navara R-Black háromféle színben – fekete, fehér, élénkvörös - és egyfajta felszereltségi szintben rendelhető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.