Rendőrségre parkolt az ittas vezető

Házhoz ment a részeg sofőr

A nyugat-kanadai Wetaskiwin város rendőrségének szinte alig volt dolga egy részeg sofőr letartóztatásával: az illető egyenesen a karjaikba sétált. Még a rendőrök is csak nehezen hittek a szemüknek.

2008.02.28 11:55MTI

A rend őrei egy másik ügyből kifolyólag tartózkodtak az őrsön korán reggel, mikor észrevették, hogy a férfi a bejárattól alig néhány méternyire leparkolja autóját. Bár a rendőrkapitányság zárva volt, az előcsarnok nyitva állt, a férfi pedig bedülöngélt hozzájuk.

"Számos jel mutatott arra, hogy a fiatalember részeg" - mondta Mark Scheck rendőr. A 28 éves férfit a hatóságok azonnal őrizetbe vették, és ittas vezetés miatt vádat emeltek ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.