A Mazda CX-7 a Playboy Év Autója

A playboyoknak bejön a Mazda

A Mazda tavaly bevezetett szabadidőautója, a Mazda CX-7 kapta a "Playboy Év Autója 2008" díjat a SUV (Sport Utility Vehicle) kategóriában, olyan vetélytársakat megelőzve, mint a Volvo XC70 és a Nissan Qashquai. A díjat elegáns gálavacsora keretében adták át január 23-án, a VAM Design Centerben.

2008.02.25 13:50ma.hu

A szakújságírókból álló zsűri 10 tagjának 10 modellt kellett szakmai véleménye és egyéni ízlése alapján pontoznia annak figyelembevételével, hogy a választott modell a szóban forgó életformához és életérzéshez mennyire illeszkedik.

A szaksajtó elismerése megerősíti, hogy a Mazda CX-7 magyarországi bemutatkozása sikeres volt, hiszen a Mazda az elsők között tudott piacra lépni árában és menettulajdonságaiban is versenyképes modellel egy olyan szegmensben, mely az elmúlt évek egyik legnagyobb növekedését érte el. A szaksajtó visszajelzései alapján a CX-7 sportos menettulajdonságai és különlegesen szép formaterve, valamint a modell kiváló összeszerelési minősége és ár/érték aránya alapján volt valószínűsíthető a szép siker.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.