Hatékony alkatrész-analízist tesz lehetővé

Audi Hungaria: tesztlaboratórium a motorgyártás minőségbiztosításához

Új elektronikus tesztlaboratóriumot helyeztek üzembe a motorgyártás minőségbiztosítása területén az Audi Hungaria Motor Kft.-nél, Győrött - tudatta közleményében a vállalat szerdán.

2009.12.17 14:26MTI

Az ismertetés szerint a tesztlabor valódi járműüzemi körülményeket képes szimulálni, és hatékony alkatrész-analízist tesz lehetővé. Az innovatív minőségellenőrzés feltételeit 94 millió forintos beruházással teremtették meg. Az E-laborban a klímasokk-kamra és a rázógép segítségével valóságos környezeti feltételeket tudnak szimulálni a szakemberek.

Így valódi üzemi körülményeknek megfelelően vizsgálhatják és értékelik az alkatrészeket. Az elektromos alkatrészeket mínusz 70 és plusz 200 Celsius fok közötti hőmérsékleten, különböző feltételek mellett elemzik. Így a sorozatgyártás megkezdése előtt a korábbinál tágabb áttekintést kapnak a minőségi jellemzőkről - ismerteti a társaság közleménye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.