Már nemcsak szóbeszéd...

Fenséges elegancia: itt az új 950 lóerős Bugatti!

A frankfurti szalonra nem kis meglepetéssel készül a Bugatti.

2009.07.14 08:55autolabor.hu

Ezzel a kedvcsináló képpel alátámasztásra kerültek az eddigi pletykák: a Bugatti új modellen dolgozik, mégpedig a Frankfurti Autószalonon készül azt bemutatni.

Legvalószínűbb, hogy egy négyajtós luxus szedánt látunk a „sokatmondó” képeken. Nem lenne meglepő, egyrészt 1999-ben volt már egy hasonló tervük, az EB128 (lenti képünkön), ráadásul a Bugatti testvérmárkája, a Bentley is most készül bemutatni legújabb zászlóshajóját.

Az alap tehát megvan, amire építkezhetnek, de a Bugatti szokás szerint nem köt semmiféle kompromisszumot: ha igazak a híresztelések, egy 950 lóerős motor kerül majd az újdonság orrába. Ütős!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.