Őrült verseny

Bugatti kontra Ferrari egy angliai autópályán

Egy Bugatti Veyron sofőrjét kapták el a rendőrök, amint az egy Ferrari 599 GTB-vel versenyzett az autópályán, Angliában.

2008.06.05 13:00ma.hu

A luxuskocsi vezetője 200km/h fölött hajszolta az előtte haladó Ferrari 599 GTB-t. A megdöbbent tanúk állítása szerint a nagysebességű verseny legalább tíz percen keresztül zajlott, és a versengők az M27-es autópálya mindhárom sávját kihasználva cikáztak a normálisan közlekedő autók között. A verseny a rendőrség közbelépésével ért véget, amikor a szolgálati BMW utolérte és leintette a Veyront. 

A balkormányos, francia rendszámú Bugatti félreállt, míg a Ferrari padlógázzal és jóval 250km/h fölötti tempóval tovább száguldott. A Veyron sofőrjét 60 fontra büntették, ugyanis a rendőrség hivatalosan 155 km/h-s sebességgel mérte be a száguldót, igaz, egy útmunkálatok miatt 80km/h-s korlátozású szakaszon.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.