Szabadon engedett vadállat

A Bugatti Veyron elképesztő paraméterekkel bír

Sem mérnöki diploma, sem az autózásban való különleges jártasság nem kell ahhoz, hogy valaki értékelni tudja ezeket az elképesztő statisztikákat: 407 km/h végsebesség, 2.5 mp alatt gyorsulás 100-ra, vagy az abszurdnak ható 987 lóerő.

2008.10.09 13:00Kapás Róbert, ma.hu

Bizony szédítő adatok ezek, akárcsak az 1.1 millió EURO, ami a Bugatti Veyron ára a piacon, mely sok szakértő szerint az évtized üzlete. A benne zakatoló motor igazi mestermunka, 16 szelepes, 8 literes, mégis igen kis méretű, egy átlag 12 szelepes motornál kevesebb helyet foglal. Turbó váltó, egyedülálló hűtő berendezés, és számos más ínyencség vár a leendő tulajdonosokra. A karosszéria magáért beszél, a krómacél színű modell igazán férfias megjelenése viszont már tulajdonosáért is.

Ami pedig a legjobb az egészben: a Bugatti Veyron már látható az utakon. Feltéve, hogy lesz időnk megfigyelni az elsuhanó vadat.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.