Öt méter hosszú és egy méter magas sportautó

Versenyre viszi extrém sportautóját a Citroën

A GTbyCitroën sportautót eredetileg a Sony PS3 GranTurismo 5 videojátékához készítette a francia gyártó, a pozitív visszhangok és biztatások után azonban egy brit versenyre is benevezték.

2009.06.17 15:54autolabor.hu

Az öt méter hosszú és egy méter magas sportautó a britek július 3-án megrendezésre kerülő, Goodwood Hill-béli Sebességfesztiválján is megmutatja magát. A francia GT különlegessége a tanulmányok esetében tapasztalható extrém formavilág, a széles üvegfelület és a 21 collos alumínium felnigarnitúra. Az autót elektromotor hajtja, de amennyiben további nyomást gyakorolnak a gyártóra, úgy a Citroën elgondolkodik egy néhány darabos, benzinmotorral hajtott limitált széria piacra dobásán.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.