Igazán "Deltás" Lancia-felhozatal

A Lancia igazán szorgosan készült Genfbe

A Lancia az Ypsilon, Musa és Delta modellcsaládok új dizájnvariánsait és motorváltozatait mutatja be Genfben.

2009.03.03 18:40ma.hu

Ezen fontos premierekhez egy igen vonzó, stílusos kiállítási területet terveztek a haute couture bemutatótermek mintájára, amelyben a fekete áll kontrasztban a makulátlan fehérrel, illetve az elegáns ezüsttel. A felhasznált anyagok és kiegészítők pontosan tükrözik azt a gondos mestermunkát, amellyel minden Lancia modell belső tere készül.

A „Lancia Café”, amely egyszerre találkozási pont és nyugodt oázis, sokak örömére visszatér, csakúgy, mint a legutóbbi nemzetközi filmfesztiválokon (Cannes-ban és Velencében), ahol a színészek és a show business sztárjai „kötelező jelleggel” látogatták a Lancia kávéházát. A genfi nagyközönség elegáns, magával ragadó vendégül látására termett kiállítási területen a látogatók megcsodálhatják az autótervezés legújabb vívmányait, ugyanakkor megismerhetik a Lancia világát megtöltő érzelmeket.

A reflektorfény elsősorban az új Delta Executive modellre, a létező legexkluzívabb, legkényelmesebb megoldásokra vágyó ügyfelek számára megálmodott, fényűző zászlóshajóra, ezenfelül az újszerű Delta Hardblack tanulmányra vetül – utóbbit teljes egészében matt lávafekete karosszériája, és ugyancsak fekete Alcantara Starlite belső kidolgozása teszi különlegessé.

A Delta Executive és Hardblack modelleket mostani nemzetközi előzetesük alkalmával egyaránt a nagy teljesítményű, 1,8 literes Di TurboJet benzinmotorral szerelték fel. A 200 lóerős, Euro5-ös erőforráshoz új, hatfokozatú automatikus váltó csatlakozik. Ez a közvetlen benzinbefecskendezés motor lenyűgöző menetteljesítményei (230 km/h maximális sebesség, 7,4 mp 0-100 km/h) dacára mindössze 7,8 l/100km vegyes üzemű átlagfogyasztással büszkélkedhet, CO2-kibocsátása 185 g/km.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.