Ízléses? Vagy mégsem?

Swarovski Mini Cooper - az első képek

Megjelentek az első képek az egymillió Swarovski kristállyal díszített Mini Cooperről, amelyről nem tudjuk eldönteni, hogy visszataszító vagy egyszerűen bámulatos. Ezt mindenki magas döntse el a képek láttán.

Az első képek a csillogó Swarovski Mini Cooper-ről képgaléria

2008.11.19 12:15ma.hu

Kristályművészet! A tervezők az egymillió kis követ úgy használták fel, hogy mindenki előtt világos legyen: mi teszi Amerikát oly nagyszerűvé a 21. században. Azt azért nem bűn megjegyezni, hogy túlságosan is amerikaira sikeredett az amúgy pofás kis autó, amely sokunk álma lehet.

Visszatérve a designra: a két kanadai, akik megalkották ezt a csoda autót, úgy helyezték fel az amúgy angol/német gyártású Mini-re a kristályokat, hogy azok Amerika és Hollywood jellegzetesebb jeleit tükrözzék. Na ehhez kellett a nem akármilyen tehetség és tudás. Kirakni a színes kristály kövekből Amerika zászlaját, vagy a Szabadság szobrot igazi műalkotás.

A kocsi szerkezetén különösebb változás nem érzékelhető, technikai paraméterei magán viseli a már megszokott Minik jellegzetességeit. Képriportunkban erről Önök is meggyőződhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.