Limbóhintó a híd alatt, kamionnal

Foga is van a kamionevő hídnak - és jó sokat meg is eszik

Ha látna egy hidat fogakkal, legyen nagyon óvatos - pláne, ha kamiont vagy lakóautót vezet.

2016.01.09 16:17ma.hu

Oklahoma egyik hídja arról hírhedt, hogy egyszerűen ledarálja a kamionokat. A helyiek ezért is festettek rá fogakat. Ám még ez sem elég, a drámai videó a minap készült, és van még cifrábbnál cifrább felvétel a cikkben a videó alatt.

PRICELESS: We finally have live video of a truck getting eaten by the Maine Street Bridge.

Közzétette: Enid Buzz - 2016. január 3.

A sofőr szerencsére nem sérült meg, de bírságra számíthat, annak ellenére, hogy a hatalmas cápafogak mellett még sárgán villogó lámpa is figyelmeztet: ha nem tudod behúzni a nyakad, akkor megskalpol a híd.

Mégis, számtalan baleset történik az alacsony híd miatt, külön Facebook-oldala van az eseteknek. Ugyanez van Franciaországban is, ahol szintén Facebook-oldalt indítottak, és osztják a közösségi hálókon a szerencsétlenül járt járműveket.

Coca Cola is Delicious!!!!!!!!!!!!!!!!

Közzétette: The East Maine Bridge2015. április 27.

I even felt bad when the beer truck went for it awhile back...

Közzétette: The East Maine Bridge2012. augusztus 22.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.