IX. kerület

Halálos baleset az Üllői úton, a Pöttyös utca közelében (horrorisztikus képek!)

Az Üllői út városból kifelé vezető oldalát teljesen lezárták, a befelé vezető oldalon pedig a háromból csak kettő sáv járható.

2015.12.13 12:08MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Egy ember meghalt, két másik pedig a roncsok közé szorult, amikor két autó összeütközött vasárnap délelőtt a főváros IX. kerületében az Üllői úton a Pöttyös utca közelében - mondta el Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A szóvivő tájékoztatása szerint mindkét autó szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. Az egyik az oldalára borult és egyik utasa a roncsok alá szorult. Egy sérültet már kiszabadítottak a tűzoltók a roncsok közül egy másik mentésén pedig még dolgoznak.

Az Üllői út városból kifelé vezető oldalát teljesen lezárták, a befelé vezető oldalon pedig a háromból csak kettő sáv járható - tette hozzá Kisdi Máté.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.